ມື້້ນີ້ ຄິດຢາກກິນ ຜັດໆ ກັບເຂົ້າຈ້າວຮ້ອນໆ ກະເລີຍມາເຮັດ ຜັດເຜັດໝູ. ສູດທີ່ຂ້ອຍມັກເຮັດກິນປະຈຳ ຕາມນີ້ເດີ :) ໃຜມັກກະໄປລອງເຮັດໄດ້.
1. ຕັ້ງໝໍ້ໃສ່ນ້ໍາມັນແລະໜ້າແກງເຜັດລົງໄປຂົ້ວໃຫ້ຫອມ ແລ້ວເອົາຊີ້ນໝູລົງໄປຜັດໃຫ້ສຸກ (ຖ້າມັນແຫ້ງໂພດໃຫ້ໃສ່ນ້ຳໜ້ອຍຫນຶ່ງ) ຫລັງຈາກນັ້ນໃສ່ໝາກເຂືອລົງໄປຜັດພໍໄກ້ສຸກ.
2. ຕາມດ້ວຍເຫັດຊັມປິງຢອງກັບເຫັດຫູໜູ ປຸງເຄື່ອງປຸງທຸກຢ່າງລົງໄປ ຊິມລົມຕາມຕາມມັດ ແລ້ວຂົ້ວຕໍ່ອີກບຶດໜື່ງ.
3. ໃສ່ບົວລະພາລົງໄປ ແລ້ວຄົນພໍແຕ່ບົວລະພາຫຍອບກໍ່ເປັນອັນແລ້ວ ແລະຈັດເສີບພ້ອມເຂົ້າຈ້າວຮ້ອນໆ