ໜ້າຫຼັກສູດອາຫານລາວປະເພດຂົ້ວ/ຜັດ

ຂົ້ວເຕົາຮູ້ຊົງເຄື່ອງ

(0 ໂຫວດ) • ໂດຍ Tou

2 ຄົນ · ງ່າຍ · 20 ນາທີ · ຖືກ

ສາຍເຕົ້າຮູ້ ຕ້ອງມາທາງນີ້ເລີຍ ! ເມນູນີ້ຊື່ວ່າ 'ຂົ້ວເຕົາຮູ້ຊົງເຄື່ອງ' ເຮັດງ່າຍໆ ຫລັບຕາເບື້ອງໜຶ່ງ ແຕ່ງກະຍັງໄດ້ :D

ເຄື່ອງປຸງ

ວິທີເຮັດ

ຂັ້ນຕອນ 1. ຂົ້ວ ຜັກຫອມບົ່ວ, ຜັກທຽມ, ຫມາກເຜັດ, ແລະ ຂິງ ໃສ່ນ້ໍາມັນໃຫ້ຫອມ.

ຂັ້ນຕອນ 2. ແລ້ວໃສ່ນ້ໍາມັນຫມາກເຜັດ ຂົ້ວຈົນເຄື່ອງແຫ້ງຫລັງຈາກນັ້ນປຸງເຄື່ອງທັງຫມົດຄື (ນ້ຳມັນຫອຍ, ສະອິ້ວ, ພິກເຜົາ, ຜົງຄະນໍ, ນ້ຳ້ຕານ, ເກືອ, ແລະ ພິກໄທ) ລົງໄປ.

ຂັ້ນຕອນ 3. ປິດທ້າຍໃສ່ເຕົາຮູ້ ຊິມລົດຕາມມັກ ແລະ ໂຮຍຫອມບົ່ວໃບ. ຕັກເສີບ.

ໂຫວດຂອງທ່ານ (1 ດາວ = ບໍ່ມັກ, 5 ດາວ = ມັກຫຼາຍ)


ຄຳເຫັນ


ເບິ່ງເພີ່ມ

 
ລິ້ງນີ້ໄດ້ຖືກກ໋ອບປີ້ໄວ້ແລ້ວ