ເມນູ 'ຜັດກະເພົາງົວ ສະປາເກັດຕີ້' ງ່າຍໆ ແຕ່ແຊບ ແບບ ບໍໍ່ຕ້ອງງໍ້ ຮ້ານດັງເລີຍ. ໄປ ອ່ານ ເຄື່ອງປຸງ ແລະ ຂັ້ນຕອນ ການເຮັດເລີຍ.
ຂັ້ນຕອນ 1: ລວກເສັ້ນສະປາເກັດຕີ້ໃຫ້ສຸກ ແລ້ວຄົນໃສ່ນ້ຳມັນ ປະໄວ້
ຂັ້ນຕອນ 2: ຈຽວກະທຽມ ໃຫ້ຫອມ ແລ້ວເອົາຊີ້ນງົວລົງ, ປຸງລົດດ້ວຍນ້ຳມັນຫອຍ, ສະອິ້ວຂາວ, ນ້ຳຕານ, ຄະນໍຜົງ,. ຂົ້ວພໍສຸກ ເອົາ ຫມາກຖົ່ວ, ຫມາກເຜັດແຫ້ງ ແລະ ຫອມບົ່ວລົງ.
ຂັ້ນຕອນ 3: ເອົາເສັ້ນສະປາເກັດຕີລົງ, ຄົນໄວໆໃຫ້ເຂົ້າເຄື່ອງ ແລ້ວ ເອົາ ໃບກະເພົາລົງ. ຊີມລົດຕາມໃຈມັກ, ພ້ອມເສີບ. ແຊບ!