ຂົ້ວສະເຕັກງົວ ເປັນອາຫານ ທີ່ໃຜກະແຕ່ງ ເອງໄດ້, ມັນແຊບ ລະກະ ຄລາສສິກ ຕະຫລອດການ. ຊິລາດໜ້າ ເຂົ້າຈ້າວ ຫລື ເອົາເຂົ້າໜຽວມາຈ້ຳກະບໍ່ວ່າກັນ. ມາເບິ່ງສູດເລີຍ.
ຂັ້ນຕອນ 1: ເອືອບຊີ້້ນດ້ວຍ ນ້ຳມັນຫອຍ, ສະອິ້ວ, ນ້ຳຕານ, ຄະນໍ, ແລະ ພິກໄທ ຄົນໃຫ້ເຂົ້າກັນ ປະໄວ້ 10 ນາທີ
ຂັ້ນຕອນ2: ຄ້າງຫມໍ້ຂາງ ໃສ່ນ້ຳມັນພືດໃຊ້ໄຟແຮງ, ເອົາກະທຽມລົງຂົ້ວໃຫ້ຫອມ ແລະ ເອົາຊີ້ນລົງ ຄົນໄວໆ ປະມານ 2ນາທີ, ແລ້ວເອົາຫົວບົ່ວ ແລະ ຫມາກເລັ່ນລົງຂົ້ວປະມານ 1ນາທີ, ແລ້ວເອົາຫອມບົ່ວລົງ, ຄົນແລະປິດໄຟ ພ້ອມເສີບ ກິນກັບເຂົ້າຈ້າວຮ້ອນໆ. ແຊບ!