ໜ້າຫຼັກສູດອາຫານລາວປະເພດຂົ້ວ/ຜັດ

ຂົ້ວສະເຕັກງົວ

(1 ໂຫວດ) • ໂດຍ ສາວວອນ ແກ້ງກອກ

2 ຄົນ · ງ່າຍ · 20 ນາທີ · ປານກາງ

ຂົ້ວສະເຕັກງົວ ເປັນອາຫານ ທີ່ໃຜກະແຕ່ງ ເອງໄດ້, ມັນແຊບ ລະກະ ຄລາສສິກ ຕະຫລອດການ. ຊິລາດໜ້າ ເຂົ້າຈ້າວ ຫລື ເອົາເຂົ້າໜຽວມາຈ້ຳກະບໍ່ວ່າກັນ. ມາເບິ່ງສູດເລີຍ.

ເຄື່ອງປຸງ

ວິທີເຮັດ

ຂັ້ນຕອນ 1: ເອືອບຊີ້້ນດ້ວຍ ນ້ຳມັນຫອຍ, ສະອິ້ວ, ນ້ຳຕານ, ຄະນໍ, ແລະ ພິກໄທ ຄົນໃຫ້ເຂົ້າກັນ ປະໄວ້ 10 ນາທີ

ຂັ້ນຕອນ2: ຄ້າງຫມໍ້ຂາງ ໃສ່ນ້ຳມັນພືດໃຊ້ໄຟແຮງ, ເອົາກະທຽມລົງຂົ້ວໃຫ້ຫອມ ແລະ ເອົາຊີ້ນລົງ ຄົນໄວໆ ປະມານ 2ນາທີ, ແລ້ວເອົາຫົວບົ່ວ ແລະ ຫມາກເລັ່ນລົງຂົ້ວປະມານ 1ນາທີ, ແລ້ວເອົາຫອມບົ່ວລົງ, ຄົນແລະປິດໄຟ ພ້ອມເສີບ ກິນກັບເຂົ້າຈ້າວຮ້ອນໆ. ແຊບ!

ໂຫວດຂອງທ່ານ (1 ດາວ = ບໍ່ມັກ, 5 ດາວ = ມັກຫຼາຍ)


ຄຳເຫັນ


ເບິ່ງເພີ່ມ

 
ລິ້ງນີ້ໄດ້ຖືກກ໋ອບປີ້ໄວ້ແລ້ວ