ມື້້ນີ້ ມີໂອກາດ ໄດ້ມາຢາມບ້ານ ເລີຍເຮັດຕຳໝາກຫຸ່ງຊຸມກັນກິນ. ມາມາ ຕຳແບບບ້ານໆ ເອົາວັດຖຸດິບ ອ້ອມຂ້າງອ້ອມແອວ. ໝາກຫົວໃຈຫລັກ ທີ່ມັນແຊບ ແມ່ນປາແດກເດີ.
1. ກ່ອນອື່ນ ຕຳໝາກເຜັດ + ກະທຽມ+ ກະປິ +ແປ້ງນົວ + ນ້ຳຕານໃຫ້ແຫຼກກ່ອນ.
2. ເອົາເສັ້ນໝາກຫຸ່ງລົງ ຕາມດ້ວຍ ໝາກເລັ່ນ+ ໝາກນາວບີບໃສ່ ແລະ ປາແດກລົງ. ຕຳໃຫ້ເຄື່ອງທັງໝົດເຂົ້າກັນ (ໃຊ້ບ່ວງກັບສາກຄົນແລະຕຳໄປນຳ). ພໍມັນເລີ່ມມີສີສັນແລ້ວ ຊີມລົດຊາດ, ສາມາດເພີ່ມໄດ້ຕາມໃຈມັກ. ຕັກໃສ່ຈານ ເອົາກະລຳປີ ແລະ ເຂົ້າປຸ້ນ ກິນກັບ. ແຊບ!
ເຄັດລັບ: ຄວາມແຊບ ຢູ່ນຳ ປາແດກ, ຄື ປາແດກແຊບ ລະແມ່ນແຊບ