ໜ້າຫຼັກສູດອາຫານລາວປະເພດຂົ້ວ/ຜັດ

ຂົ້ວໄຂ່ໃສ່ສົ້ມໝູ

(1 ໂຫວດ) • ໂດຍ Kimmi Kim

2 ຄົນ · ງ່າຍ · 10 ນາທີ · ຖືກ

ເມນູນີ້ ຂໍບອກວ່າສຸດ, ສຸດອ໊ະ ! ແຊບແບບ ເລຍມື ເລຍ ສອກເລີຍ ບໍ່ເຊື່ອລອງເຮັດເບິ່ງແມ້ :)

ເຄື່ອງປຸງ

ວິທີເຮັດ

1. ຂົ້ວຫອມບົ່ວ ກະທຽມ ແລະ ໝາກເຜັດໃຫ້ຫອມ. ແລ້ວ ເອົາສົ້ມໝູລົງ. ປຸງລົດດ້ວຍນ້ຳປາ, ນ້ຳຕານມ ແລະ ສະອິ້ວຂາວ. ຂົ້ວໃຫ້ພໍດີສຸກ

2. ໃສ່ໄຂ່ ແລະ ຫອມບົວໃບລົງໄປ ຄົນໄວໆ ປະມານ 30 ວິ ແລະ ຊີມ ແລະ ປົງເສີບ. ກິນກັບເຂົ້າໜຽວ ແຊບເຮັ່ງ.

ໂຫວດຂອງທ່ານ (1 ດາວ = ບໍ່ມັກ, 5 ດາວ = ມັກຫຼາຍ)


ຄຳເຫັນ


ເບິ່ງເພີ່ມ

 
ລິ້ງນີ້ໄດ້ຖືກກ໋ອບປີ້ໄວ້ແລ້ວ