ເມນູນີ້ ຂໍບອກວ່າສຸດ, ສຸດອ໊ະ ! ແຊບແບບ ເລຍມື ເລຍ ສອກເລີຍ ບໍ່ເຊື່ອລອງເຮັດເບິ່ງແມ້ :)
1. ຂົ້ວຫອມບົ່ວ ກະທຽມ ແລະ ໝາກເຜັດໃຫ້ຫອມ. ແລ້ວ ເອົາສົ້ມໝູລົງ. ປຸງລົດດ້ວຍນ້ຳປາ, ນ້ຳຕານມ ແລະ ສະອິ້ວຂາວ. ຂົ້ວໃຫ້ພໍດີສຸກ
2. ໃສ່ໄຂ່ ແລະ ຫອມບົວໃບລົງໄປ ຄົນໄວໆ ປະມານ 30 ວິ ແລະ ຊີມ ແລະ ປົງເສີບ. ກິນກັບເຂົ້າໜຽວ ແຊບເຮັ່ງ.