ໜ້າຫຼັກສູດອາຫານລາວປະເພດຂົ້ວ/ຜັດ

ຂົ້ວປ໋ອງປາ ສຸດຈີ້ດ

(0 ໂຫວດ) • ໂດຍ Kimmi Kim

2 ຄົນ · ງ່າຍ · 15 ນາທີ · ຖືກ

ຍາມທ້າຍເດືອນ ເໝາະສຸດ ກັບ ເມນູນີ້. 'ປ໋ອງປາ' ເພື່ອນຊ່ອຍຊີວິດ ໃຫ້ລອດພົ້ນ ຈາກຄວາມຫິວ. ແທນທີ່ຊິແກະ ລະກະກິນ, ລອງມາປ່ຽນ ໜ້ອຍໜຶ່ງໃຫ້ມັນແຊບກວ່າເກົ່າເບິ່ງດຸ :)

ເຄື່ອງປຸງ

ວິທີເຮັດ

1. ນຳຫອມບົ່ວແດງ+ກະທຽມ+ ແລະຫມາກເຜັດຊອຍ ໄປຂົ້ວໃຫ້ເຫລືອງຫອມ

2. ແກະປາກະປ໋ອງ ເທລົງກະທະ ແລ້ວຂົ້ວໃຫ້ເຂົ້າກັນ. ຈົນນ້ຳເລີ່ມແຫ້ງ.

3. ໃສ່ນ້ຳຕານ, ນ້ຳປາ ຄົນໄວໆ, ຊີມໃຫ້ພໍດີ ແລະປົງ.

4. ໂຮຍຫນ້າດ້ວຍຫອມປ້ອມ ແລະ ເຜັດຜົງ ກິນກັບເຂົ້້າຂ້າວຮ້ອນໆ ແຊບ.

ໂຫວດຂອງທ່ານ (1 ດາວ = ບໍ່ມັກ, 5 ດາວ = ມັກຫຼາຍ)


ຄຳເຫັນ


ເບິ່ງເພີ່ມ

 
ລິ້ງນີ້ໄດ້ຖືກກ໋ອບປີ້ໄວ້ແລ້ວ