ເຂົ້າໜ້າແຊວມ່ອນ 🤤😋😍
ນີ້ແມ່ນ ເມນູແຊວມ່ອນທີ່ມັກສຸດ
1. ເອືອບຕ່ອນປາແຊວມ່ອນ ດ້ວຍເກືອ ແລ້ວນຳໄປຈືນໃສ່ນ້ຳມັນ ປະມານ 3ບ່ວງແກງ ໂດຍໃຊ້ໄຟ ກາງຫາແຮງ, ຈືນປະມານ 4 ນາທີ ຫລື ປາສຸກເຫລືອງດີ. ແລ້ວຈຶ່ງໃຊ້ ຕາຫລິວແບນ ປີ້ນ ອີກດ້ານໃຫ້ສຸກເຫລືອງ ໃຊ້ເວລາປະມານ 3 ນາທີ.
2. ເຮັດນ້ຳຊຸບຊາ: ໂດຍການໃສ່ ນ້ຳ 2 ຄັບ ລົງໃນໝໍ້. ພໍມັນເລີ່ມຟົດ ໃຫ້ໃສ່ຜົງ ດາຊິ ແລ້ວປິດໄຟໄວ້. ຈາກນັ້ນໃສ່ ຜົງຊາຂຽວມັດຊະ ຄົນໃຫ້ເຂົ້າກັນດີ (ຊີມເບິ່ງແລະໃສ່ ຜົງດາຊິເພີ່ມໄດ້ ຕາມໃຈມັກ).
3. ຕັກເຂົ້າໃສ່ຈານ. ໂຮຍໜ້າດ້ວຍສາຫລ່າຍກອບເສັ້ນ. ໃສ່ຕ່ອນປາແຊວມ່ອນລົງໄປ ແລ້ວຈິ່ງຄ່ອຍ ຮວດນ້ຳຊຸບຊາ ລົງໄປໃນຖ້ວຍເຂົ້າ. ແຊບໄດ້ 😊 !