ເຂົ້າໜ້າໝູ ຍີ່ປຸ່ນ ແຊບ ແບບຢູ່ຮ້ານເລີຍ. ວິທີເຮັດກະງ່າຍສຸດ ລົດຊາດຖືກໃຈທັງຄອບຄົວເລີຍ :)
1. ຂົ້ວ ຫອມບົ່ວໃຫຍ່ ໃສ່ນ້ຳມັນໃຫ້ເຫລືອງຫອມ
2. ເອົາຊີ້ນ ລົງຂົ້ວໃສ່ຫອມບົ່ວໃຫ້ສຸກ. ໝັ່ນຄົນໃຫ້ຊີ້ນແຢກອອກຈາກກັນ.
3. ຝົນຂີງໃສ່ ປະມານ1 ບວ່ງກາເຟ
4. ໃສ່ສະອິ້ວຍີ່ປຸ່ນ, ສະອິ້ວກິໂກແມນ, ມິຣິນ, ແລະນ້ຳຕານ.ຄົນໃຫ້ເຂົ້າກັນດີ ປິດຝາຫມໍ້ໄວ້ປະມານ 5ນາທີໃຫ້ນ້ຳມັນຊຶມເຂົ້າເນື້ອດີແລ້ວ, ຊີມ ໃຫ້ໄດ້ລົດຊາດຕາມໃຈມັກ ແລ້ວປິດໄຟ.
5. ວິທີເສີບ, ຕັກເຂົ້າໃສ່ຖ້ວຍ,ຕັກຂົ້ວຊີ້ນໃສ່ທາງຫນ້າ, ແກະໄຂ່ລວກລົງ,ແລ້ວຜັກຫອມບົ່ວໂຮຍ.ກຽມກິນໄດ້:)