ໃຜຊິບໍ່ຮູ້ຈັກຢໍ່ຂາວເນາະ ເກີດມາກະເຫັນລະ! ແຕ່ໃຜລະຊິຢາກເຮັດກິນເອງລອງເບິ່ງ ເພາະວ່າ ຢູ່ໃສກະມີຂາຍ... ແຕ່ ທີ່ແຊບໆ ມັນກະບໍ່ມີຫລາຍເຈົ້າປານໃດດອກ. ມື້ນີ້ ເລີຍຢາກແຊສູດທີ່ເຮັດໄວ້ ຢາກຫຍັງກະເອົາມາພັນໃສ່ ແຊບ ຈຸໃຈ ແລະ ສະອາດນຳອີກ :)
ຂັ້ນຕອນ 1: ກຽມເຄື່ອງພັນທຸກຢ່າງໃຫ້ພ້ອມຢູ່ເທິງໂຕະ ຫລື ບ່ອນ ພຽງ.
ຂັ້ນຕອນ 2: ກຽມຂຽງ ຫລື ຈານໃຫຍ່ ເພື່ອຮອງເວລາຫໍ່ ແລະ ເອົານ້ຳໃສ່ຊາມໄວ້ຂ້າງ.
ຂັ້ນຕອນ 3: ວິທີຫໍ່ແມ່ນເອົາແຜ່ນຢໍ່ ແຜ່ນຫນຶ່ງ ອອກມາແຊ່ນ້ຳໃຫ້ປຽກທົ່ວ ແລະ ເອົາວາງລົງຂຽງ. ປະໃຫ້ມັນອ່ອນ ແລ້ວຈຶ່ງເອົາ ຜັກທຸກຢ່າງທີ່ກຽມໄວ້ ລົງ, ຕາມດ້ວຍ ໄຂ່ ເຂົ້າປຸ້ນ ແລະ ກຸ້ງວາງຫ່າງໆ. ແລ້ວ ພັນໄປທາງຫນ້າ ແລ້ວ ພັບ ທັງສອງຂ້າງເຂົ້າ ແລ້ວ ລິ້ງໄປທາງຫນ້າອີກບາດຫນຶ່ງ. ເຮັດແບບນີ້ຈົນກວ່າຊິແລ້ວທຸກອັນ.
ເຄັດລັບ: ກ່ອນພັນ ຄວນໃຫ້ ແຜ່ນຢໍ່ ອ່ອນ ແລະ ຫນຽວກ່ອນ ມັນຈຶ່ງບໍ່ແຕກ.
* ເຮັດແຈ່ວ:
ຂັ້ນຕອນ 1: ລະລາຍນ້ຳຕານໃນນ້ຳຮ້ອນ ຫລື ເອົາເຂົ້າໄມໂຄເວັບ.
ຂັ້ນຕອນ 2: ຕື່ມເກືອ, ນ້ຳປາ, ກະທຽມບົດ ແລະ ຫມາກເຜັດຕອນນ້ຳຍັງຮ້ອນ ມັນຈຶ່ງຫອມ.
ຂັ້ນຕອນ 3: ປະໃຫ້ມັນເຢັນ ແລ້ວ ຕື່ມນ້ຳຫມາກນາວ ແລະ ຊີມລົດຊາດຕາມໃຈມັກ ແລະ ເອົາຖົ່ວດິນລົງ ພ້ອມເສີບ ກັບ ຢໍ່ສົດໆ. ແຊບ :)