ເຊື່ອວ່າຫລາຍຄົນ ບໍເຄີຍກິນດອກ ເມນູນີ້ເນາະ. ນັ້ນຄື ແກງໝາກໂມ ໃສ່ກຸ້ງ ນັ້ນເອງເອງ ເອງ ເອງ. ມາເບິ່ງ ນຳກັນວ່າ ມັນຊິອອກ ມາເປັນແນວໃດ.
1. ກຽມເຮັດນ້ຳຊຸບ: ຄ້າງໝໍ້ ໃສ່ທຸກຢ່າງ ຍົກເວັ້ນກຸ້ງ. ພໍມັນຟົດ ໃຫ້ອ່ອນໄຟລົງ ຕົ້້ມໄປ15-20ນາທີ.
2. ກຽມກຸ້ງ: ບົດກັບ ຫອມບົ່ວໃບ, ພິກໄທປົ່ນ, ກະທຽມ, ເກືອ, ແລະ ແປ້ງສາລີ ໜ້ອຍໜຶ່ງ. ຖ້າມີ ເປືອກກຸ້ງ ໃຫ້ຈົ່ງໄວ້ ໃສ່ໃນນ້ຳຊຸບ ເພື່ອ ຊ່ວຍໃຫ້ເພີ່ມຄວາມຫວານ :)
3. ຕັກເນື້້ອກຸ້ງທີ່ບົດນັ້ນ ໄປດາດໃສ່ໝໍ້ກະທະ ໃສ່ນ້ຳມັນ ພໍໃຫ້ອອກສີ ນ້ຳຕານອ່ອນໆ ໂດຍບໍ່ໃຫ້ສຸກເດີ.
4. ຈາກນັ້ນໃສ່ນ້ຳ ເຄິ່ງຖ້ວຍນ້ອຍ ລົງໃນກະທະທີ່ມີກຸ້ງນັ້ນ ແລະ ຄົນໆຖອກລົງໃນໝໍ້ແກງທີ່ຕົ້ມຢູ່. ຕົ້້ມອີກໃຫ້ຟົດ ແລ້ວ ໃສ່ຫອມບົ່ວໃບຊອຍ ແລ້ວ ປິດໄຟ.
5. ພ້ອມເສີບ ແຊບ !