ລວມວິທີເອືອບຊີ້ນ ທີ່ຂ້ອຍເຮັດປະຈຳ. ຊີ້ນຫຍັງກະໄດ້ ຂໍແຕ່ເຈົ້້າມັກ. ເອືອບແລ້ວ ນຳມາປີ້ງນີ້ສຸດຍອດເລີຍ. ຂ້ອຍໃຊ້ ຊ໊ອສໝັກຂອງເກົາຫລີ ແລະ ຕື່ມ ບັນດາ ຊ໊ອສຫວຽດໃສ່ໜ້ອຍໜຶ່ງ. ງ່າຍແຕ່ຮັບປະກັນແຊບ. ສູດມາຈາກ IG nuocmamafoods, FB Vietnamese Soul Food
1. ເອືບຊີ້ນໄດ້ຮອດ 10 ໂລ.
2. ເອົາຂວດໄວ້ ເພື່ອ ໃສ່ ຊ໊ອສທີ່ຍັງເຫລືອ.
3. ເອືອບແລ້ວ ປະໄວ້ໃນຕູ້ເຢັນ.
4. ບໍ່ຕ້ອງ ຕົ້ມນ້ຳຊ໊ອສ.
ເຄັດລັບ: ເພື່ອປະຢັດເວລາ, ຂ້ອຍຈະ ເອືອບໄວ້ ຫລາຍໆ, ແລະ ແຍກເປັນຖົງໄວ້ ເພື່ອສະດວກເລາເອົາອອກມາແຕ່ງ, ແບບນີ້ລະ ອາຫານຂ້ອຍຈຶ່ງງ່າຍ ແລະ ແຊບ:-)