ມື້ນີ້ຢູ່ຊື່ໆກະຄິດຢາກ ປີ້ງຫມູ ທີ່ແມ່ຕູ້ເຄີຍເຮັດໃຫ້ກິິນຕອນແຕ່ກີ້. ກະເລີຍລອງເຮັດເບິ່ງ.ອອກມາແຊບເປະເລີຍ!! ເລີຍເອົາມາ ແຊ ໃຫ້ເຮັດນຳກັນ =)
1.ເອືອບຫມູກັບເຄື່ອງປຸງທັງຫມົດ, ນວດໃຫ້ເຄື່ອງຊຶມເຂົ້າເນື້ອດີໆ.ແລ້ວ ປະໄວ້30ນາທີກ່ອນປີ້ງ.
2. ປີ້ງໃສ່ໄຟປານກາງ(ຖ່ານທີ່ມີຂີ້ເທົ່າປົກຢູ່)ໃຫ້ສຸກ ເຫລືອງ ກອບນອກ ນຸ້ມໃນ.
3. ເອົາມາຊອຍ ກິນກັບເຂົ້າຫນຽວ ແລະ ຕຳຫມາກຖົ່ວ.ແຊບສຸດ :)