ຂໍນຳສະເໜີ ອົ່ວຫມາກເຜັດໃຫຍ່ ຍັດໄສ້ເນັ້ນໆ ດ້ວຍ ຊີ້ນໝູ ແລະເສັ້ນລ້ອນ, ປຸງລົດຊາດ ດ້ວຍປາແດກຫອມໆ ແລ້ວນຳໄປປີ້ງ ໃສ່ເຕົາຖ່ານ ໃຫ້ ສຸກຫອມໆ ເອົາມາກິນກັບເຂົ້າໜຽວ. ຟິນເລີຍ.
ຂັ້ນຕອນ1: ຜ່າຫມາກເຜັດ ຄວັກໄສ້ ແລະແກ່ນ ອອກຫມົດ
ຂັ້ນຕອນ2: ຟັກຊີ້ນຫມູ ໃສ່ກັບເສັ້ນລ້ອນໃຫ້ເຂົ້າກັນ
ຂັ້ນຕອນ3: ຕຳກະທຽມແລະຫົວບົ່ວແດງໃຫ້ມຸ່ນ
ຂັ້ນຕອນ 4: ຄົນເຄື່ອງຕຳໃສ່ ກັບຊີ້ນ ແລະ ເສັ້ນລ້ອນໃນຊາມ ທຸບໄຂ່ໃສ່ ແລະ ປຸງລົດດ້ວຍປາແດກໃຫ້ພໍດີ. ຊີມກ່ອນຍັດໃສ່ໝາກເຜັດ
ຂັ້ນຕອນ 5: ຍັດເຄື່ອງໃສ່ຫມາກເຜັດທຸກຫນ່ວຍໃຫ້ເຕັມ ແລ້ວນຳໄປປີ້ງໄຟອ່ອນ ຈົນສຸກ. ເສີບກິນກັບເຂົ້າຫນຽວຮ້ອນໆ. ແຊບ!!!!!