ໜ້າຫຼັກສູດອາຫານລາວປະເພດແຈ່ວ

ແຈ່ວໝາກເລັ່ນ

(0 ໂຫວດ) • ໂດຍ Kimmi Kim

2 ຄົນ · ງ່າຍ · 20 ນາທີ · ຖືກ

ມື້້ນີ້ ມາເຮັດ ແຈ່ວໝາກເລັ່ນ ປັ້ນເຂົ້າເຊົ້າ ກັນເນາະ. ວິທີເຮັດ ສຸດແສນຈະທຳມະດາ ແຕ່ລົດຊາດ ແລະ ຄຸນປະໂຫຍດ ແມ່ນບໍ່ທຳມະດາເລີຍ. ຂໍເຂົ້າໜຽວ ປັ້ນໃຫຍ່ໆ ແດ່ນາ :)

ເຄື່ອງປຸງ

ວິທີເຮັດ

ຂັ້ນຕອນ 1. ຈີ່ໝາກເລັ່ນ, ໝາກເຜັດ, ຫົວບົ່ວແດງ, ກະທຽມ ໃຫ້ສຸກ.

ຂັ້ນຕອນ 2. ຕຳໃສ່ກັນ ໃສ່ເກືອ ແປ້ງນົວ ແລະນ້ຳປາ ໃສ່ຫອມປ້ອມ.

ໂຫວດຂອງທ່ານ (1 ດາວ = ບໍ່ມັກ, 5 ດາວ = ມັກຫຼາຍ)


ຄຳເຫັນ


ເບິ່ງເພີ່ມ

 
ລິ້ງນີ້ໄດ້ຖືກກ໋ອບປີ້ໄວ້ແລ້ວ