ໄດ້ເວລາ ອີກແລ້ວ. ປະສົມ ກະທຽມ ໝາກເຜັດ ໝາກນາວ ແລະ ນ້ຳປາ. ງ່າຍໆ ແຕ່ແຊບ.
ສູດຈາກ IG nuocmamafoods, FB Vietnamese Soul Food
ເອົາເຄຶ່ອງທຸກຢ່າງ ໃສ່ລວມກັນ ຕີຈົນນ້ຳຕານ ໃຫ້ ລະລາຍ. ຊີມລົດຊາດໃຫ້ພໍດີ. ໃສ່ກັບປະໄວ້ ຕູ້ເຢັນ ປະໄວ້ເປັນເດຶອນ. ນ້ຳສົ້ມ ຈະຊ່ອຍໃຫ້ ນ້ຳແຈ່ວ ຢູ່ໄດ້ດົນ. ໃຊ້ໄວ້ ເປັນແຈ່ວ ຈ້ຳ ຢໍ່ຂາວ, ຢໍ່ຈືນ, ຈືນປາ, ເຂົ້າປຸ້ນ ແລະ ອື່ນໆ...
ປລ: ກໍລະນີ ຕົ້ມນ້ຳຕານ ແມ່ນປະໄວ້ ໃຫ້ເຢັນກ່ອນ ເອົາເຂົ້າຕູ້ເຢັນ.