ປ່ຽນເຂົ້າຜັດທຳມະດາ ມາເປັນເຂົ້າຜັດກະລີ່ ກະທິໝາກພ້າວ ເພື່ອຄວາມບໍ່ຈຳເຈເນາະ:) ສູດຈາກ IG nuocmamafoods, FB Vietnamese Soul Food
1. ປະສົມ ກະທິໝາກພ້າວ , ຜົງກະລີ, ຜົງຂີ້ໝິ້ນ ໃສ່ກັນ ແລ້ວປະໄວ້.
2. ຄ້າງໝໍ້ຂາງ, ໃສ່ນ້ຳມັນ, ກະທຽມ ແລະ ຫົວບົ່ວ. ຂົ້ວໄຟແຮງ. ພໍກະທຽມເຫລືອງແລ້ວ ໃຫ້ໃສ່ເຂົ້້າລົງ ແລະ ຕາມດ້ວຍ ນ້ຳ ກະທິໝາກພ້າວທີ່ປະສົມກະລີ່ໄວ້ນັ້ນ.
3. ໝັ່ນຄົນ ເລື້ອຍໆຈົນກວ່າ ເມັດເຂົ້າ ແຍກຈາກກັນ. ແລ້ວຈິ່ງໃສ່ ສ່ວນປະສົມທີ່ເຫລືອ.
4. ຂົ້ວໄປຈົນເຂົ້້າແຫ້ງ ຖືວ່າໃຊ້ໄດ້. ຊີມ ແລະ ຕັກເສີບ :-)
ເຄັດລັບ: ໄຂ່ດາວ ຈັກໜ່ວຍ ຢອງເທິງກະເຂົ້້າກັນຢູ່ ໃດເນາະ :)