ໜ້າຫຼັກສູດອາຫານອາຫານຫວຽດນາມປະເພດຂົ້ວ/ຜັດ

ເຂົ້າຜັດ ກະທິ ກະລີ່

(0 ໂຫວດ) • ໂດຍ nuocmamafoods

4 ຄົນ · ງ່າຍ · 15 ນາທີ · ຖືກ

ປ່ຽນເຂົ້າຜັດທຳມະດາ ມາເປັນເຂົ້າຜັດກະລີ່ ກະທິໝາກພ້າວ ເພື່ອຄວາມບໍ່ຈຳເຈເນາະ:) ສູດຈາກ IG nuocmamafoods, FB Vietnamese Soul Food

ເຄື່ອງປຸງ

ວິທີເຮັດ

1. ປະສົມ ກະທິໝາກພ້າວ , ຜົງກະລີ, ຜົງຂີ້ໝິ້ນ ໃສ່ກັນ ແລ້ວປະໄວ້.

2. ຄ້າງໝໍ້ຂາງ, ໃສ່ນ້ຳມັນ, ກະທຽມ ແລະ ຫົວບົ່ວ. ຂົ້ວໄຟແຮງ. ພໍກະທຽມເຫລືອງແລ້ວ ໃຫ້ໃສ່ເຂົ້້າລົງ ແລະ ຕາມດ້ວຍ ນ້ຳ ກະທິໝາກພ້າວທີ່ປະສົມກະລີ່ໄວ້ນັ້ນ.

3. ໝັ່ນຄົນ ເລື້ອຍໆຈົນກວ່າ ເມັດເຂົ້າ ແຍກຈາກກັນ. ແລ້ວຈິ່ງໃສ່ ສ່ວນປະສົມທີ່ເຫລືອ.

4. ຂົ້ວໄປຈົນເຂົ້້າແຫ້ງ ຖືວ່າໃຊ້ໄດ້. ຊີມ ແລະ ຕັກເສີບ :-)

ເຄັດລັບ: ໄຂ່ດາວ ຈັກໜ່ວຍ ຢອງເທິງກະເຂົ້້າກັນຢູ່ ໃດເນາະ :)

ໂຫວດຂອງທ່ານ (1 ດາວ = ບໍ່ມັກ, 5 ດາວ = ມັກຫຼາຍ)


ຄຳເຫັນ


ເບິ່ງເພີ່ມ

 
ລິ້ງນີ້ໄດ້ຖືກກ໋ອບປີ້ໄວ້ແລ້ວ