ໃຜມັກ ກິນປີ້ງໄກ່ ແລະ ມັກ ລອງໃສ່ນັ້ນໃສ່ນີ້ ຫັ້ນນາ, ມາລອງສູດໝັກ ແບບນີ້ເບິ່ງເດີ. ແຊບແບບ ລາວ ເຈີ ຝລັ່ງ :)
1. ເອົາເຄື່ອງປຸງທັງຫມົດໃສ່ໂຖປັ່ນໃຫ້ເຂົ້າກັນດີແລ້ວເອົາຫມັກໃສ່ໄກ່
2. ຫມັກໄກ່ໄວ້ປະມານຢ່າງຫນ້ອຍ2ຊົ່ວໂມງ (ຂ້ອຍຫມັກ24ຊ່ວໂມງ)
3. ປີ້ງໄກ່ດ້ວຍໄປກາງ ສຸກແລ້ວເສີບໄດ້ເລີຍ