ໜ້າຫຼັກສູດອາຫານອາຫານໄທປະເພດ ອົບ/ເອາະ/ຕຸ໋ນ

ແກງເຜັດເປັດຢ້າງ

(0 ໂຫວດ) • ໂດຍ Tou Inthilath

2 ຄົນ · ງ່າຍ · 30 ນາທີ · ປານກາງ

ແກງເຜັດ ເປັດຢ່າງ ຟັງຊື່ ກະຮູ້ແລ້ວວ່າ ເປັນເມນູອາຫານໄທ ແຕ່ລາວກະກິນໄດ້ເນາະ :) ມາເບິ່ງຂັ້້ນຕອນການເຮັດເລີຍບໍ່ໄດ້ຫຍຸ້ງຍາກປານຈັກໜ້ອຍ.

ເຄື່ອງປຸງ

ວິທີເຮັດ

1. ຜັດນ້ຳໜ້າແກງເຜັດໃສ່ນ້ຳມັນໃຫ້ຫອມ ລະກະໃສ່ກະທິ+ຫົວບົ່ວໃຫຍ່ຊອຍ+ໝາກເລັ່ນນ້ອຍ+ຕ່ອນເອິກເປັດ ລົງໄປ ຄົນໃຫ້ເຂົ້າກັນ.

2. ປຸງລົດດ້ວຍ ນ້ຳຕານ ແລະ ນ້ຳປາ ລະພໍ.

3. ເມື່ອນ້ຳເລີ່ມລົດລົງແລ້ວ, ໃຫ້ຊີມລົດຊາດຕາມໃຈມັກ. ຕັກໃສ່ຈານແຕ່ງໜ້າດ້ວຍໃບບົວລະພາ. ເສີບຮ້ອນໆ ກິນກັບເຂົ້າຈ້າວຫອມມະລິ. ແຊບ!

ໂຫວດຂອງທ່ານ (1 ດາວ = ບໍ່ມັກ, 5 ດາວ = ມັກຫຼາຍ)


ຄຳເຫັນ


ເບິ່ງເພີ່ມ

 
ລິ້ງນີ້ໄດ້ຖືກກ໋ອບປີ້ໄວ້ແລ້ວ