ມາໆ ແຫ້ນຕີນ ນຳນ້ອງບໍ່? ໝາຍເຖິງ ຕີນໄກ່ຫັ້ນນາ. ບອກຄຳດຽວ ສາວົກ ຕີນໄກ່ບໍ່ຄວນພາດ ເມນູນີ້. ໂດຍສະເພາະ ຍາມ ຊຸມກັນກິນ ນ້ຳລຳໄຍ. ແມ່ນຕ້ອງໄດ້ຊົດ :)
1. ຄ້າງໝໍ້ຕົ້ມນ້ຳ ໃສ່ ຫົວສີໄຄ + ຂ່າ + ຫົວບົ່ວແດງ+ເກືອ+ແປ້ງນົວ.
2. ພໍໝໍ້ຟົດ ເອົາຕີນໄກ່ລົງ ຕົ້ມໄປ ປະມານ 30 ນາທີ ຫລືສັງເກດຈົນກວ່າຕີນມັນເປື່ອຍພໍດີມັກ.
3. ຕື່ມນ້ຳປາ+ນ້ຳໝາກຂາມປຽກ . ຊີມລົດຊາດຕາມໃຈ. ແລ້ວຖອກໃສ່ຖ້ວຍ ບີບໝາກນາວໃສ່, ຕຳໝາກເຜັດຂີ້ຫນູໃສ່ ໂຮຍຫນ້າ ພ້ອມດ້ວຍ ຫອມເປ. ເຊີນແຊບ!