ເລື່ອງນ້ຳໜັກເຊົາຄິດສາກ່ອນ. ມານີ້ ເຂົ້້າຄົວ ຈັດເມນູນີ້ຈັກບາດ 'ຜັດກະເພົາຫມູກອບ' ກິນແລ້ວ ມື້ອື່ນ ຈຶ່ງໄປແລ່ນ ອ້ອມທາດຫລວງເອົາກະທັນ ອິອິອິ
1. ຕັ້ງໄຟໃສ່ນ້ໍາມັນແລ້ວເອົາກະທຽມກັບຫມາກເຜັດລົງຂົ້ວໃຫ້ຫອມ
2. ເອົາຫມູກອບລົງໄປຜັດແລ້ວປຸງເຄື່ອງທັງຫມົດລົງໄປ
3. ໃສ່ໃບກະເພົາຂົ້ວຕໍ່ພໍແຕ່ໃບກະເພົາຫຍຸບແລ້ວລະປິດໄຟ ພ້ອມເສີບໄດ້ ກິນກັບເຂົ້າຈ້າວຫອມໆ ແຊບ!