ໜ້າຫຼັກສູດອາຫານອາຫານໄທປະເພດຂົ້ວ/ຜັດ

ຜັດກະເພົາຫມູກອບ

(0 ໂຫວດ) • ໂດຍ Tou

2 ຄົນ · ງ່າຍ · 20 ນາທີ · ປານກາງ

ເລື່ອງນ້ຳໜັກເຊົາຄິດສາກ່ອນ. ມານີ້ ເຂົ້້າຄົວ ຈັດເມນູນີ້ຈັກບາດ 'ຜັດກະເພົາຫມູກອບ' ກິນແລ້ວ ມື້ອື່ນ ຈຶ່ງໄປແລ່ນ ອ້ອມທາດຫລວງເອົາກະທັນ ອິອິອິ

ເຄື່ອງປຸງ

ວິທີເຮັດ

1. ຕັ້ງໄຟໃສ່ນ້ໍາມັນແລ້ວເອົາກະທຽມກັບຫມາກເຜັດລົງຂົ້ວໃຫ້ຫອມ

2. ເອົາຫມູກອບລົງໄປຜັດແລ້ວປຸງເຄື່ອງທັງຫມົດລົງໄປ

3. ໃສ່ໃບກະເພົາຂົ້ວຕໍ່ພໍແຕ່ໃບກະເພົາຫຍຸບແລ້ວລະປິດໄຟ ພ້ອມເສີບໄດ້ ກິນກັບເຂົ້າຈ້າວຫອມໆ ແຊບ!

ໂຫວດຂອງທ່ານ (1 ດາວ = ບໍ່ມັກ, 5 ດາວ = ມັກຫຼາຍ)


ຄຳເຫັນ


ເບິ່ງເພີ່ມ

 
ລິ້ງນີ້ໄດ້ຖືກກ໋ອບປີ້ໄວ້ແລ້ວ