ຊີ້ນ ສ່ວນຄໍໝູ ມັນຈະມີມັນ ແຂງແຊກ ໜ້ອຍໜຶ່ງ ແຕ່ພໍນຳມາອົບ ເປັນ 'ຄໍໝູອົບ' ມັນຈະ ຊຸ່ມສ່ຳ, ມັນຈະເປື່ອຍ ເຂົ້້າກັບເນື້ອໄດ້ດີ. ແຊບນະແຊບ. ເຮັດເບິ່ງແມ້ ຕາມສູດນີ້ :)
ຂັ້ນຕອນ 1. ເອົາຫອມບົ່ວໃຫຍ່ໄປຕໍາຫລືບົດກັບຫມາກເຜັດ
ຂັ້ນຕອນ 2. ຄ້າງຫມໍ້ໃສ່ນ້ໍາມັນແລ້ວໃສ່ເຄື່ອງທີ່ຕໍາຫລືບົດລົງໄປຂົ້ວໃຫ້ຫອມ
ຂັ້ນຕອນ 3. ໃສ່ຊີ້ນຫມູລົງໄປຂົ້ວພໍໃຫ້ຊີ້ນສຸກແລ້ວກໍ່ໃສ່ເຄື່ອງທັງຫມົດລົງໄປແລ້ວເຕີມນ້ໍາລົງໄປພໍໃຫ້ຖ້ວມຊີ້ນ ແລ້ວຕຸນຈົນຊີ້ນຜ່ອຍຫລືເປື່ອຍແລະນ້ໍາແຫ້ງຈົນເຫລືອພໍແຕ່ເປັນນ້ໍາຊ໋ອດ ຊິມລົດຊາດຕາມມັກ ເປັນອັນແລ້ວ