ຊີ້ນໝູແດດດຽວ ເຮັດງ່າຍໆ ເຊື່ອວ່າໃຜໆກະເຮັດໄດ້. ຕາກແລ້ວລະເອົາ ມາຈືນ ຫລືປີ້ງ,ກາຍເປັນຂອງແກ້ມ ຊັ້ນເລີດ, ຫລື ບໍ່ຊັ້ນກະ ກິນກັບ ເຂົ້າໜຽວແຮ່ງ ແຊບ ບໍ່ແພ້ກັນ.
1. ຊອຍຊີ້ນເປັນ ເສັ້ນ ປະມານນິ້ວມື
2.ໃສ່ເຄື່ອງປຸງ ທັງໝົດລົງໄປ, ຄົນ ໃຫ້ເຂົ້າກັນ ແລະໝັກໄວ້ 2 ຊົ່ວໂມງ ໃນຕູ້ເຢັນ.
3. ເອົາ ອອກຕາກແດດ 1 ມື້
4. ນຳໄປທອດ ຈົນສຸກ ເຫລືອງ. ພ້ອມແຊບໄດ້ເລີຍ😊