ໜ້າຫຼັກສູດອາຫານລາວປະເພດຈືນ

ຊີ້ນແດດດຽວ

(1 ໂຫວດ) • ໂດຍ Kimmi Kim

4 ຄົນ · ງ່າຍ · 2 ຊົ່ວໂມງ · ປານກາງ

ຊີ້ນ​ໝູແດດດຽວ ເຮັດງ່າຍໆ ເຊື່ອວ່າໃຜໆກະເຮັດໄດ້.​ ຕາກແລ້ວລະເອົາ ມາຈືນ ຫລື​​ປີ້ງ,​ກາຍເປັນ​ຂອງແກ້ມ ຊັ້ນເລີດ,​ ຫລື​ ບໍ່ຊັ້ນກະ ກິນກັບ ເຂົ້າໜຽວແຮ່ງ ແຊບ​ ບໍ່ແພ້ກັນ.​

ເຄື່ອງປຸງ

ວິທີເຮັດ

1. ຊອຍຊີ້ນເປັນ ເສັ້ນ​ ປະມານນິ້ວມື

2.ໃສ່ເຄື່ອງປຸງ ທັງໝົດລົງໄປ,​ ຄົນ ໃຫ້ເຂົ້າກັນ ແລະໝັກໄວ້ 2 ຊົ່ວໂມງ​ ໃນຕູ້ເຢັນ.

3. ເອົາ​ ອອກຕາກແດດ 1 ມື້​

4. ນຳໄປທອດ ຈົນສຸກ ເຫລືອງ.​ ພ້ອມແຊບໄດ້ເລີຍ😊


ເຄື່ອງມື ທີ່ໃຊ້ແຕ່ງເມນູນີ້

  • ໝໍ້ຂາງຈືນ

ໂຫວດຂອງທ່ານ (1 ດາວ = ບໍ່ມັກ, 5 ດາວ = ມັກຫຼາຍ)


ຄຳເຫັນ


ເບິ່ງເພີ່ມ

 
ລິ້ງນີ້ໄດ້ຖືກກ໋ອບປີ້ໄວ້ແລ້ວ