ຕົ້ມໝີ່ເດີ ຕົ້ມໝີ່....ຕົ້້ມໝີ່ເໝືອນເດີມ ເພີ່ມເຕີມຄື ລູກຊີ້ນ ແລະ ຜັກຫລາຍ ໆ. ເອົາໃສ່ຊາມໃຫຍ່ໆ ສະໃຈໄປເລີຍ :)
1. ຕົ້ມນ້ຳໃຫ້ຟົດ ແລ້ວ ເອົາລູກຊີ້ນລົງ, ຕາມດ້ວຍ ເກືອ, ນ້ຳຕານ, ນ້ຳປາ ແລະ ໝາກນາວ.
2. ໃສ່ຜັກ ທຸກຊະນິດລົງໄປ, ຕາມດ້ວຍໝີ່ ແລະ ເຄື່ອງປຸງ ຂອງໝີ່ ແລະຕົ້ມປະມານ 3ນາທີ
3. ຖອກໝີ່ໃສ່ຊາມ, ໂຮຍຫອມ, ຈຽວກະທຽມ, ເຜັດຈຽວ, ໝາກເລັ່ນຊອຍ. ຄົນໆ ແລ້ວເສີບໄດ້ :)