ໜ້າຫຼັກສູດອາຫານອາຫານຫວຽດນາມເຄື່ອງດື່ມ

ເຄື່ອງດື່ມເຢັນໆ ວຸ້ນດຳ ແກ່ນ ຜັກອີຕູ່

(0 ໂຫວດ) • ໂດຍ nuocmamafoods

1 ຕຸກ · ງ່າຍ · 60 ນາທີ · ຖືກ

ເປັນເຄື່ອງດື່ມ ງ່າຍໆ ແລະ ສົດຊື່ນ ເໝາະສຳລັບອາກາດຮ້ອນໆ. ເຄດິດຈາກ IG nuocmamafoods, FB Vietnamese Soul Food

ເຄື່ອງປຸງ

ວິທີເຮັດ

1. ແຊ່ ແກ່ນໝາກຈອງ ໃນນ້ຳອຸ່ນ ປະມານ 30-45 ນາທີ. ຫລັງຈາກແຊ່ແລ້ວ , ແກະ ແກ່ນ ແລະ ເປືອກມັນອອກ.

2. ແຊ່ ແກ່ນຜັກອີຕູ່ ໃນນ້ຳ 10 ນາທີ.

3. ຕັດວຸ້ນດຳ ເປັນຕ່ອນນ້ອຍ

4. ຕົ້ມ ນ້ຳຕານກ້ອນ ກັບນ້ຳ 2 ຖ້ວຍນ້ອຍ ໃຫ້ລະລາຍ. ຕັກອອກ ແລະ ປະໃຫ້ເຢັນ.

5. ໃສ່ທຸກຢ່າງ ລົງໃນ ໂຖໃຫຍ່ . ໃສ່ນ້ຳກ້ອນ .ແລ້ວຊີມລົດຕາມໃຈ.

6. ເສີບ ເຢັນ ໆ ;-)

ໂຫວດຂອງທ່ານ (1 ດາວ = ບໍ່ມັກ, 5 ດາວ = ມັກຫຼາຍ)


ຄຳເຫັນ


ເບິ່ງເພີ່ມ

 
ລິ້ງນີ້ໄດ້ຖືກກ໋ອບປີ້ໄວ້ແລ້ວ