ແກງຈືດເຫັດ ເຮັດງ່າຍໆ ບໍ່ໄດ້ໃສ່ປາແດກ. ຊົດຮ້ອນໆ ແລ້ວສ່ວງ ມີແຮງ ມີແຮງ. ມາເບິ່ງ ສູດເຈ້ນ້ອຍ ເຮັດນຳກັນ
1. ເອົານ້ຳໃສ່ຫມໍ້ ຕົ້ມຈົນນ້ຳຟົດແລ້ວເອົາເກືອ+ຊີ້ນຫມູໃສ່ ຕົ້ມອີກປະມານ15ນາທີ ແລ້ວເອົາເຫັດລົງໃສ່ຕົ້ມອີກປະມານ 10 ນາທີ
2. ປິດໄຟ ໃສ່ແປ້ງນົວກັບຫອມບົວ+ຫອມປ້ອມ ຊິມລົດຊາດ ສາມາດປຸງຕື່ມໄດ້ຕາມມັກ