ເອົາຕະຫລອດເລີຍ ກັບເຄື່ອງດື່ມສຸດມັກ ຂອງຂ້ອຍ 💕 ນັ້ນຄື
ມັດຊ໋ະລາເຕ້ ສະຕໍເບີຣີ່ 😋
ສູດຈາກ IG f00dfrenzi
-ກຽມປັ່ນສະຕໍເບີຣີ່ກ່ອນ: ໂດຍການປັ່ນ ໃສ່ເຄື່ອງປັ່ນ ເລີ່ມທີ່ ປັ່ນລະດັບ ຊ້າ ໄປຫາ ລະດັບກາງ ແລະ ປັ່ນຈົນ ກວ່າ ນ້ຳຕານຈະເປື່ອຍ. (ສະຕໍເບີຣີ່ ທີ່ປັ່ນເຫລືອ ເອົາໃສ່ ກ່ອງປິດຝາ ໄປເກັບໄວ້ຕູ້ເຢັນ ກິນອີກໄດ້ ເປັນເວລາ 2 ທິດ).
-ກຽມຈອກ: ຕັກ ເອົາສະຕໍເບີຣີ່ ປັ່ນນັ້ນໃສ່ຈອກກ່ອນ, ຕາມດ້ວຍ ນ້ຳກ້ອນ, ນົມ ແລະ ມັດຊ໋ະທີ່ປະສົມນ້ຳແລ້ວ (ຕອນເຢັ້ນລົງ ໃຫ້ຄ່ອຍໆ ເຢັ້ນລົງ ໃຫ້ເປັນຊັ້ນ ຕາມຮູບ)
-ໃສ່ ຊາໄຂ່ມຸກຕາມໃຈມັກ. ພ້ອມເສີບ ເຢັນໆໄດ້ເລີຍ.