ກຳລັງຊອກຫາສູດ ຫອຍລາຍ ແບບງ່າຍໆ ຢູ່ບໍ່? ລອງສູດນີ້ເດີ ຫອຍລາຍ ອົບເກືອ ! ເຮັດງ່າຍໆ ວິທີ ແບບນີ້ ແມ່ນ ຮັກສາ ລົດຊາດ ຄວາມຫວານ ທຳມະຊາດ ຂອງຫອຍໄວ້.
ສູດຈາກ IG Chubby Whale, YT Chubby Whale
ໝາຍເຫດ :
- ໃຫ້ເລືອກ ແຕ່ຫອຍສົດ ໃຫມ່.
- ວິທີເລືອກ: ໃຊ້ ຫອຍສອງໂຕ ຕຸບໃສ່ກັນ, ຖ້າເປັນສຽງ ເປົ່າໆໂຂ່ງໆ ແປວ່າ ບໍ່ສົດ. ຫລື ຈະບີບ ເປືອກຫອຍ ເຂົ້າ, ຖ້າມັນປິດ ບໍ່ແໜ້ນ ສະແດງວ່າ ບໍ່ສົດຄືກັນ.
- ສາມາດນຳໄປ ແຊ່ ໃສ່ ເກືອ ທະເລ ຫລື ບໍ່ໃສ່ກະໄດ້. ເກືອ ທະເລ ຈະຊ່ອຍໃຫ້ ຫອຍສະອາດຂຶ້ນ. ແຕ່ຢ່າໃສ່ເກືອ ຫລາຍເກີນໄປ ເພາະ ຈະເຮັດໃຫ້ເຄັມໂພດ ຕອນນຳໄປປຸງແຕ່ງ.
- ຖ້າມີເວລາ ຫລັງຈາກແຊ່ນ້ຳເກືອ ແລ້ວ ໃຫ້ ນຳໄປ ແຊ່ ນ້ຳເຢັນອີກ ເພື່ອ ໄລ່ຄວາມເຄັມອອກ ປະມານ 30 ນາທີ.
- ຖ້າ ບໍ່ມີ ຝາໝໍ້ ແບບແກ້ວ. ໃຫ້ຟັງສຽງ ເອົາ ເວລາ ເປືອກຫອຍ ເປີດ ຈະດັງ ຄລິກ . ຫລື ບໍ່ ກະຄ່ອຍ ເປີດ ຝາເບິ່ງ ຫລັງຈາກເອົາ ຫອຍລົງ 3 ນາທີ.
ຂັ້ນຕອນ:
- ໃຊ້ ໝໍ້ເລິກ ໃສ່ນ້ຳ 2 ລິດ.
- ໃສ່ ເກືອ ທະເລ 1 ບ່ວງແກງ ແລະ ຊອຍໝາກເຜັດໃສ່. ຄົນໃຫ້ເກືອລະລາຍ.
- ເອົາຫອຍລົງ ແຊ່ ຢ່າງນ້ອຍ 30 ນາທີ ຫາ 2 ຊົ່ວໂມງ.
- ຖອກນ້ຳອອກ ໝົດ ກ່ອນປຸງແຕ່ງ.
- ໃຊ້ ໝໍ້ຂາງ ຂະໜາດກາງ ຄ້າງໄຟ ກາງ ຫາແຮງ ແລ້ວ ເທເກືອລົງໄປ.
- ຄົນເກືອ ໃຫ້ ຮ້ອນສະເໝີກັນ.
- ແປງ ເກືອ ໃຫ້ເປັນໜ້າພຽງ ແລ້ວ ວາງຫອຍລົງ ທາງນອນ.
- ລະວັງ ຢ່າເນັ້ນລົງຫລາຍ ເພາະເກືອ ຈະເຂົ້້າໄປໃນຫອຍ ຕອນມັນສຸກ.
- ອັດຝາໝໍ້ ແລະ ຫ້າມເປີດ ຈົນກວ່າ ມັນສຸກ. ເວລາຫອຍ ອ້າກວ້າງ ສະແດງວ່າສຸກ.
- ວິທີຈັດຈານ: ໃຊ້ເກືອຈາກໝໍ້ຂາງ ວາງລົງຈານ ໃຫ້ງາມ ແລ້ວ ວາງຫອຍລົງ.
- ກິນກັບ ຊ໊ອສທີ່ມັກ ຫລື ພຽງແຕ່ບີບ ໝາກນາວໃສ່ກໍ່ແຊບແລ້ວ!