ເມນູນີ້ ແມ່ນ ເຮັດໃຫ້ຂ້ອຍຄິດຮອດ ຊ່ວງຊຳເມີ, ບັນຍາກາດທ້ອງຟ້າສີຄາມ, ລົມເຢັນໆ. ແລະ ແນ່ນອນ ທຸກຄົນມ່ວນຊື່ນ ກັບການກິນ ບາບີຄິວແຊບໆ.
1. ປະສົມເຄື່ອງປຸງໃສ່ຊາມກ່ອນ: ມີນ້ຳສົ້ມວາຍແດງ+ນ້ຳເຜິ້ງ+ ຜົງຂີງ + ກະທຽມ + ນ້ຳສະອິ້ວຍີ່ປຸ່ນ + ນ້ຳດື່ມ+ ເກືອ+ ພິກໄທ.
2. ໝັກຊີ້ນໝູ 2 ຊມ.
3. ເອົາມາສຽບໃສ່ກັບໝາກເລັ່ນ ແລະ ຫົວຜັກບົ່ວໃຫຍ່ ສະຫລັບກັນ.
4. ເອົາໄປປີ້ງໄຟອ່ອນ ໃຫ້ ໝູສຸກ.
5. ເຮັດນ້ຳຊ້ອສ: ເອົານ້ຳໝັກທີ່ເຫລືອ ໄປຕົ້້ມໃຫ້ຟົດ ແລ້ວໃສ່ ໝາກເລັ່ນກະປ່ອງບົດ+ຄີມສົດ ຕົ້້ມໃຫ້ຟົດແລ້ວຖອກໃສ່ຖ້ວຍນ້ອຍ ເສີບກິນ ກັບປີ້ງ. ແຊບ !