ມື້້ແລງເຮັດຫຍັງກິນ? ຢາກ ປາ, ມີ ປາ, ປາ, ລະກະ ປາ , ລອງສູດນີ້ເລີຍ ອາຫານ ຝລັ່ງ ຟິວຊັ້ນ. ຂ້ອຍຮັບປະກັນວ່າມັນແຊບ !
1. ຄ້າງໝໍກະທະໃສ່ນ້ຳມັນ ໂອລິບ, ພໍໝໍ້ຮ້ອນ ເອົາປາ ໄປຊຸບແປ້ງ ບາງໆ ແລ້ວທອດ ຈົນໃຫ້ ມັນອອກ ສີເຫລືອງໆ.
2. ເອົາຫົວບົ່ວ+ເກືອ+ພິກໄທ+ຂີງ ລົງໃນກະທະ. ຂົ້້ວໃຫ້ເຂົ້າກັນຈົນຫອມ( ຫ້າມຄົນແຮງເພາະປາຈະມຸ່ນ) ຈາກນັ້ນໃສ່ຜົງກະລີ່+ໝາກເລັ່ນ+ກະທິໝາກພ້າວ+ຜິວເປືອກໝາກນາວຂູດ. ຕົ້້ມປະໄວ້ ເຮັດໄຟອ່ອນ ປະມານ 15 ນາທີ.
3. ສຸດທ້າຍແລ້ວໃສ່ນ້ຳໝາກນາວເຫລືອງ+ ຫອມປ້ອມຊອຍ. ແລະຊີມລົດຊາດ ພ້ອມເສີບ ກິນ ກັບ ມັນຝລັ່ງບົດ ຫລື ເຂົ້າຈ້າວ ກະແຊບ :)
ເຄັດລັບ: ເກືອ ແລະພິກໄທ ສາມາດຕື່ມໄດ້ ນຳຫລັງສະເໝີ.