ແຈ່ວໝາກເຂືອ ກິນຍາມໃດກະໄດ້ ຍິ່ງໄດ້ກິນ ກັບເຂົ້າໜຽວຮ້ອນໆນີ້ ແມ່ນ ຄວາມແຊບລະດັບ ສິບ :) ບໍ່່ຕ້ອງຖ້າເຮັດກິນໂລດ.
1. ຈີ່ຫົວຜັກບົ່ວ+ກະທຽມ+ໝາກເຜັດ+ ໝາກເຂືອໃຫ້ສຸກ. ສັງເກດບີບເບິ່ງ ມັນຈະອ່ອນ ແລະ ໃຫ້ເປືອກທາງນອກອອກໄຫມ້ຫນ້ອຍຫນຶ່ງ ເພື່ອກິ່ນຫອມ.
2. ປອກເປືອກ ຫົວບົ່ວ+ກະທຽມ+ໝາກເຂືອ ອອກ ແລ້ວປະໄວ້ຈານ.
3. ຕຳຫົວບົ່ວ+ກະທຽມ+ໝາກເຜັດທີ່ຈີ່ນັ້ນ ໃສ່ຄົກ ກັບເກືອ+ນ້ຳຕານ+ແປ້ງນົວ(ບໍ່ໃສ່ກະໄດ້). ພໍມັນແຫລກໃສ່ ໝາກເຂືອລົງໄປຕຳຈົນແຫລກເຂົ້າກັນດີ. ໃສ່ນ້ຳປາ ແລະ ຜັກຫອມປ້ອມຊອຍ. ຊີມລົດຊາດ ແລ້ວເສີບ ບ່າຍເຂົ້າຫນຽວຮ້ອນ ແລະ ຊີ້ນແຫ້ງຫນຶ້້ງໄດ້ເລີຍ.