ໜ້າຫຼັກສູດອາຫານລາວປະເພດ ຍຳ/ຕຳ/ພັນ

ຍຳໝີ່​ດິບ​

(0 ໂຫວດ) • ໂດຍ ສາວວອນ ແກ້ງກອກ

2 ຄົນ · ປານກາງ · 40 ນາທີ · ປານກາງ

ຮູ້ສຶກເບື່ອ​ ຕົ້ມໝີ່ລະ,​ ມື້ນີ້ປ່ຽນມາ ຍຳເອົາສາເນາະ.ຂໍ​ຍ້ອນໄວຕອນຍັງນ້ອຍແດ່ ເພາະກິນຕະຫລອດ :)​

ວິດິໂອ

ເຄື່ອງປຸງ

ວິທີເຮັດ

1. ເອົາເຄື່ອງປຸງ​ ທັງໝົດ​ ລົງຊາມ. ຍົກເວັ້ນ​ໝີ່​ກັບຜັກຫອມ ຄົນໃຫ້ເຂົ້າກັນດີ.

2. ບີບຫໍ່ໝີ່ໃຫ້ມຸ່ນ ແລ້ວ​ຖອກ​ ລົງ​ຊາມ​ ຕາມດ້ວຍເຄື່ອງປຸງ ທີ່ມານຳຊອງມັນ.

3. ປິດທ້າຍໃສ່​ຫອມ​ ແລ້ວ​ຄົນເຂົ້າກັນ.​ ຕັກໃສ່ຈານ ກິນໄດ້​:)​

ໂຫວດຂອງທ່ານ (1 ດາວ = ບໍ່ມັກ, 5 ດາວ = ມັກຫຼາຍ)


ຄຳເຫັນ


ເບິ່ງເພີ່ມ

 
ລິ້ງນີ້ໄດ້ຖືກກ໋ອບປີ້ໄວ້ແລ້ວ