ໜ້າຫຼັກສູດອາຫານລາວປະເພດ ອົບ/ເອາະ/ຕຸ໋ນ

ເອາະໄຂ່ປາ

(0 ໂຫວດ) • ໂດຍ ສາວນ້ອຍ

2 ຄົນ · ງ່າຍ · 15 ນາທີ · ຖືກ

ເອາະໄຂ່ປາ ເປັນເມນູປະຈຳເຮືອນ ເກືອບ ທຸກຄອບຄົວຄົນລາວ.

ເຄື່ອງປຸງ

ວິທີເຮັດ

1. ເອົານ້ຳມັນພືດໃສ່ຫມໍ້ ແລ້ວເອົາກະທຽມລົງຂົ້ວ ຈຽວຈົນກະທຽມເຫລືອງຫອມ ແລ້ວເອົາໄຂ່ປາລົງຂົ້ວ+ໃບຂີ້ຫູດ+ໃສ່ຄະນໍ

2. ຈາກນັ້ນຕື່ມນ້ຳດື່ມ ຂົ້ວຈົນໄຂ່ປາສຸກ ຊີມເບິ່ງປຸງລົດຕື່ມໄດ້ຕາມໃຈມັກ ເມື່ອໄຂ່ປາສຸກແລ້ວກໍ່ເອົາຫອມບົວໃບ+ຫອມປ້ອມໃສ່ ປິດໄຟ ຖືວ່າສຳເລັດ

ໂຫວດຂອງທ່ານ (1 ດາວ = ບໍ່ມັກ, 5 ດາວ = ມັກຫຼາຍ)


ຄຳເຫັນ


ເບິ່ງເພີ່ມ

 
ລິ້ງນີ້ໄດ້ຖືກກ໋ອບປີ້ໄວ້ແລ້ວ